Dit jaar is de aanmeldavond op 2 juni 2022 van 19:00 uur tot 21:00 uur in de Stadswinkel. In een jaar waar Covid-19 geen rol speelde, hadden we altijd een aanmeld- en een betaalavond. Doordat we dit jaar pas later konden beginnen met het organiseren, zien we ons genoodzaakt om deze twee avonden te combineren. Wel is er weer een vrijwilligers informatieavond. Daar zal de groepsindeling bekend gemaakt worden en kunnen de badges opgehaald worden.

De folder met de aanmeldformulieren zal op vrijdag 11 mei aan alle Rozenburgse basisschoolkinderen uit de groepen 3 t/m 8 meegegeven worden door hun eigen school.

Daarnaast zullen er vanaf 15 mei in de Stadswinkel, de bibliotheek en het zwembad folders liggen voor kinderen die buiten Rozenburg naar school gaan.

Ook kun je hieronder en evt. via de website van Stichting Rozenburg bloeit, een aanmeldformulier downloaden, dat je vervolgens kunt mailen naar aanmeldenjeugdland@hotmail.com

Vrijwilligers van 2019 zijn reeds uitgenodigd om aan te melden. Heb je geen mail ontvangen, maar wil je ook deze editie helpen? Neem dan contact op via aanmeldenjeugdland@hotmail.com