ONZE SPONSOREN

Door sponsorbijdragen is de organisatie in staat om een gevarieerd dagprogramma voor de kinderen te verzorgen. Jeugdland Rozenburg is een vrijwilligersorganisatie. Hier zijn ruim 300 vrijwilligers aan verbonden. Het organisatieteam bestaande uit zo’n 18 personen, is opgedeeld in diverse werkgroepen, deze vrijwilligers zetten zich het gehele jaar belangeloos in voor het evenement en voor de jeugd van Rozenburg. 

Als sponsor van Jeugdland Rozenburg steunt u dit unieke evenement en draagt u bij aan het woonplezier voor de Rozenburgers. De organisatie neemt graag contact met u op om de sponsormogelijkheden met u te bespreken. U vindt onze sponsorpakketten hieronder terug. Sponsor zijn van Jeugdland Rozenburg kent vele voordelen: bedrijfslogo of bedrijfsnaam zichtbaar voor 500 bezoekers in de grote tent op het Molenveld, op de website en in de Jeugdland-krant en de mogelijkheid tot op de netwerkborrel op 22 augustus!

Meer weten over de mogelijkheden om sponsor of vriend te worden? Laat uw contactgegevens achter en één van de leden van de sponsorcommissie neemt contact met u op.

Vriend van Jeugdland Rozenburg worden?

Voor een bedrag van € 10,00 sponsort u Jeugdland Rozenburg 2024! Draagt u ons mooie evenement een warm hart toe en wilt u ons steunen? Dan kunt u vriend van Jeugdland Rozenburg worden! De namen van alle Vrienden van Jeugdland Rozenburg gaan op vrijdag tijdens de afsluiting in een grote bak, waar 3 gelukkige winnaars uit worden gehaald.

Onze sponsorbedragen