Heb je een vraag?

Vul dan het formulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op

Organisatie Jeugdland
Janneke van Lieshout – 06 11247661
Judith Don – 06 15694576​

Veelgestelde vragen

Onze vrijwilligers van de catering zorgen gedurende de dag voor voldoende drinken voor de kinderen. Er is onbeperkt water en limonade beschikbaar. Ook zorgt de catering voor snacks gedurende de dag. De lunch voor de kinderen wordt NIET verzorgd, veel kinderen eten tussen de middag thuis. Blijft uw kind op het terrein van Jeugdland? Zorg dan voor een lunchpakketje, er is tijdens de lunchtijd beperkt toezicht op kinderen omdat de vrijwilligers ook pauzeren.

 • Heel de dag limonade 
 • Kinderen mogen GEEN warme dranken 
 • Regelmatig een tussendoortje (ijsje, zoute sticks, stroopwafels, etc.) 
 • Maandag t/m donderdag van 12:30 – 13:30 uur is er lunchtijd. Kinderen mogen in de tent eten, maar vrijwilligers zijn tussen de middag vrij.  U dient als ouder/verzorger zelf voor toezicht op uw kinderen te zorgen. Het veld is tussen de middag niet toegankelijk. 
 • Vrijdag om 17:00 uur is er het feestmaal in de tent. 
 • Heeft uw kind een dieet? Meld dit onder het kopje bijzonderheden op het aanmeldformulier.

Wanneer er een allergie is, wordt dit door u aangegeven bij de inschrijving. De organisatie, EHBO en het groepshoofd ontvangen deze informatie. Indien een EpiPen aanwezig is, deze graag ook meegeven aan uw kind zodat deze in geval van nood gebruikt kan worden. 

Alle aanwezigen dienen stevige dichte schoenen te dragen. Instappers, laarzen, slippers of sandalen etc zijn niet toegestaan. kliedershirt mag, zwemkleding op de zwemdagen

 • Een hamer met je naam erop. Een hamer (normaal formaat, geen speelgoedhamer) voorzien van voor- en achternaam voor het hutten bouwen. De hamers gaan in de groepskrat en gaan donderdag mee naar huis. 
 • Kleding die vies mag worden. 
 • Stevige (sport)schoenen! Met slippers, instappers, sandalen of crocs mag je het terrein NIET op!!! 
 • Handdoek en droge kleding voor na het vlotvaren.
 • Een lunchpakket indien ze niet naar huis gaan tussen de middag. 

Kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van de basisschool (geboren voor 1-1-2018)

Kinderen die geboren zijn na 31 december 2017 zijn helaas nog te jong voor deelname aan Jeugdland. Voor kinderen die nog te jong zijn om aan Jeugdland mee te doen is er op donderdag een programma op de Kinderboerderij rondom het Jeugdland thema. 

Voor vrijwilligers met kinderen jonger dan de toegestane deelnameleeftijd, is er mini-Jeugdland. Hier mogen de kinderen van vrijwilligers naartoe als zij geboren zijn tussen 01-01-2018 en 01-01-2028 en zindelijk zijn, op de dagen dat de vrijwilliger aanwezig is op Jeugdland. Zij volgen hier een op maat gemaakt programma.

Wanneer je van de basisschool af bent, ben je officieel te oud voor deelname aan Jeugdland. Maar wist je al dat als je niet langer zelf als deelnemer kan meedoen, je het jaar daarna gelijk als junior begeleider aan de slag kunt?! Wij zien je graag terug!

 • Heel de dag limonade, frisdrank, koffie en thee 
 • Regelmatig een tussendoortje (ijsje, zoute sticks, stroopwafels, etc.) 
 • Maandag t/m donderdag van 12:30 – 13:30 uur is er lunchtijd. Vrijwilligers zijn dan niet verantwoordelijk voor hun groep. Jeugdland verzorgt een lunch voor iedere vrijwilliger. 
 •  

Met het lunchbriefje kunt u aangeven of u mee luncht en of er nog bijzonderheden zijn.

 • Vrijdag om 17:00 uur is het feestmaal. Alleen vrijwilligers die geregistreerd staan voor de vrijdag eten mee. 
 • Heeft u een dieet? Meld dit onder het kopje bijzonderheden op het aanmeldformulier. 
 • Bewaking met de wacht van 16:30 – 24:00 uur mag avondeten halen voor € 7,50 p.p. Voor bewaking met de wacht van 00:00 – 07:00 uur ligt er ontbijt in de koelkast. Ook zet de catering wat te snacken klaar. 

De hele week zijn er EHBO mensen aanwezig. Bovendien vragen we aan vrijwilligers die zich aanmelden, via het aanmeldformulier aan te geven of zij in het bezit zijn van een EHBO- en/of een BHV-diploma  en of er ervaring is met blusmiddelen. Ook komt de politie dagelijks langs om te kijken of alles goed verloopt.

In verband met de veiligheid en de gezondheid van vrijwilligers en kinderen is het enkel toegestaan te roken op de hiervoor aangegeven plekken en niet in de toiletten, op het veld of in de tent. We snappen dat het gezellig is om uw trouwe viervoeter mee te nemen, maar zij zijn ook vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan op het veld en in de tent. 

Door het inleveren van het inschrijfformulier van kinderen en vrijwilligers, geeft u toestemming om foto’s te mogen gebruiken voor deze verschillende media. We begrijpen dat u graag foto’s wilt maken van uw (klein)kind(eren), maar vragen u zich te melden bij de organisatie, als u tijdens de reguliere toegangstijden foto’s wilt maken op het Jeugdlandterrein. 

Natuurlijk kan het voorkomen dat u en/ of uw kind door omstandigheden toch niet kan deelnemen aan Jeugdland. Graag vragen we u dit zo spoedig mogelijk door te geven. Met het voorbereiden houden we rekening met het aantal kinderen en vrijwilligers dat is aangemeld.

Voor het deelnamegeld hebben we bij afmelding de volgende regeling:

Voor 1 april = 100% restitutie

Voor 1 mei  =   50% restitutie

Na 1 mei   = restitutie niet meer mogelijk