Op deze pagina vind je berichten geschreven door Linda van der Klooster


Iedereen welkom bij Jeugdland Rozenburg

Jeugdland komt dichterbij!
De aanmeldavond is geweest en alle kinderen die zijn aangemeld zijn geplaatst. Er zijn zelfs nog plekken over, dus kinderen die twijfelden: wees welkom!

Stichting Rozenburg Bloeit geeft Jeugdland extra geld. Hiermee kunnen ook kinderen meedoen uit gezinnen waarbij deelname aan Jeugdland teveel vraagt van het budget. Zij kunnen een gratis deelnamekaart krijgen. Dus als je hiervan gebruik wil maken, of mensen kent die dit goed kunnen gebruiken, meld je dan bij de directie van jouw basisschool. Daar wordt het geregeld, terwijl je privacy wordt gerespecteerd.

De werkgroep is al ver in alle voorbereidingen. Op dit moment wordt er hard gewerkt om gezellige groepjes samen te stellen en alle vrijwilligers op een leuke plek in te delen. Ze kunnen nog meer vrijwilligers gebruiken, vooral voor de nachtbewaking, EHBO, mini’s, technische dienst en sport en spel. Ook kunnen ze nog wat enthousiaste groepsbegeleiders voor de onder- en middenbouw gebruiken.

Ook sponsors zijn van harte welkom om Jeugdland te ondersteunen met diensten, materialen of financiën.

Jeugdland is dringend op zoek naar iemand die de journalist van de week wil zijn. Neem gerust contact op als je twijfelt en eerst meer informatie wil: jeugdland@hotmail.nl of bel Judith: 0615694576.


Donderdag 2 juni aanmelden voor Jeugdland

Aanstaande donderdagavond 2 juni is in de Stadswinkel de aanmeld- en betaalavond voor Jeugdland Rozenburg. De feestweek voor Rozenburgse bassischolieren vindt van 15 tot en met 19 augustus plaats op het Molenveld.

Het aanmelden en betalen vindt deze keer tegelijk plaats, in verband met de kortere voorbereidingstijd na corona. Mensen kunnen terecht van 19 tot 21 uur in de grote zaal om hun aanmeldingsformulieren in te leveren. Dit geldt voor de aanmelding voor kinderen en ook voor vrijwilligers. Ook zijn er medewerkers van de organisatie aanwezig om vragen te beantwoorden.

Aanmeldingsformulieren zijn nog te halen bij MFC De Rozenburcht en de bibliotheek of hier te downloaden